.

Πανούσης: Η Ελλάδα θα παραμείνει ζωντανή όσο και αν την πληγώνουν ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Πανούσης: Η Ελλάδα θα παραμείνει ζωντανή όσο και αν την πληγώνουν



«Ποτέ πια φασισμός. Η Ελλάδα θα παραμείνει ζωντανή, όσο κι αν την πληγώνουν», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, μετά την κατάθεση στεφάνου στον Τόπο Θυσίας, στα Καλάβρυτα.Ειδικότερα, μετά το τέλος της επίσκεψής του στην Πάτρα, ο Γιάννης Πανούσης μετέβη στα Καλάβρυτα. Στο δημαρχείο, τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γεώργιος Λαζουράς, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ο Γιάννης Πανούσης ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του δήμου Καλαβρύτων και στη συνέχεια του επιδόθηκε ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου, για τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος Κλειτορίας, αλλά και ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, σε ολόκληρη την περιοχή των Καλαβρύτων.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στα Καλάβρυτα, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε και το μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.

#enikos.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.