.

Ησυχος: Οι γιατροί θα κάνουν το «αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική θητεία τους Πηγή: Ησυχος: Οι γιατροί θα κάνουν το «αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική θητεία τους ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ησυχος: Οι γιατροί θα κάνουν το «αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική θητεία τους Πηγή: Ησυχος: Οι γιατροί θα κάνουν το «αγροτικό» τους κατά τη στρατιωτική θητεία τουςΚατά τη στρατιωτική τους θητεία θα μπορούν να κάνουν το «αγροτικό» τους οι γιατροί, όπως προανήγγειλε ο Κώστας Ησυχος.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας, το αντίστοιχο θα μπορεί να γίνει και με αρχιτέκτονες, μηχανικούς και δικηγόρους. Μάλιστα, όπως ανέφερε, οι νεοσύλλεκτοι γιατροί κατά την θητεία τους θα έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.

Ο κ. Ησυχος, που έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις κατά την επίσκεψή του στη Λάρισα, αναφερόταν στο νομοσχέδιο που αναμένεται να κατατεθεί από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου, στο πλαίσιο του οποίου θα περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σε θέματα που αφορούν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Στις προωθούμενες ρυθμίσεις συμπεριλαμβάνονται και αυτές που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία που είναι στην κατοχή των Ενόπλων Δυνάμεων και αφορούν στην αξιοποίηση τους και στην απόδοσή τους στους πολίτες.

#iefimerida.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.