.

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής πραγματοποίησαν από κοινού η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. Τζανέτος Φιλιππάκος ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Επίσκεψη στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής πραγματοποίησαν από κοινού η Αναπληρώτρια Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας κ. Τζανέτος Φιλιππάκος



Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Προϊσταμένη Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Γρηγοράκης
Την Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και ειδικότερα το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών, επισκέφθηκαν την Παρασκευή (22/05/2015) το πρωί, από κοινού, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής κ. Αναστασία Χριστοδουλοπούλου και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Προϊσταμένη Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος Εμμανουήλ Γρηγοράκης.
Η κ. Χριστοδουλοπούλου και ο κ. Φιλιππάκος συζήτησαν με τον Διευθυντή, τους Αξιωματικούς και το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, άκουσαν προβληματισμούς και προτάσεις που αφορούν τις συνθήκες κράτησης παράτυπων μεταναστών, αλλά και τις συνθήκες παραμονής προσφύγων οι οποίοι τις περισσότερες φορές αποτελούν θύματα εκμετάλλευσης από οργανωμένα κυκλώματα και γενικά τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Υπηρεσία.
Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ευχαρίστησε την Υπουργό για την επίσκεψή της στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, τονίζοντας ότι η Πολιτική Ηγεσία των εμπλεκομένων Υπουργείων και ειδικότερα οι Υπηρεσίες Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ελληνικής Αστυνομίας και Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, συνεργάζονται αρμονικά και συντονισμένα για την υλοποίηση της Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κυβέρνησης, αλλά και για την επίλυση όλων των προβλημάτων που ανακύπτουν σε καθημερινή βάση στον τομέα του μεταναστευτικού ζητήματος.
Τέλος, αμφότεροι συνεχάρησαν το προσωπικό της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, το οποίο ακούραστα εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αναγνωρίζοντας έτσι το δύσκολο έργο που επιτελούν.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.