.

Καραμπόλα στην Αττική Οδό με δύο αστυνομικούς τραυματίες ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Καραμπόλα στην Αττική Οδό με δύο αστυνομικούς τραυματίες





Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τη γέφυρα Κύμης στο Νέο Ηράκλειο - Κλειστές είναι οι δύο λωρίδες, ενώ στο σημείο βρίσκεται το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές 2 χιλιομέτρωνΚυκλοφοριακό χάος επικρατεί στην Αττική Οδό -στο ρεύμα προς Ελευσίνα- έπειτα από καραμπόλα τριών οχημάτων που σημειώθηκε λίγο πριν από τη γέφυρα Κύμης στο Νέο Ηράκλειο.


Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία, στις 10:10, Ι.Χ. αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί και να πέσουν πάνω του άλλα τρία οχήματα, εκ των οποίων το ένα ήταν περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Απο τη σύγκρουση ο οδηγός και ο συνοδηγός του περιπολικού τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να απομακρυνθούν τα αυτοκίνητα, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην κυκλοφορία.

Κλειστές είναι οι δύο λωρίδες, ενώ στο σημείο βρίσκεται το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές 2 χιλιομέτρων.







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.