.

Την πειθαρχική διερεύνηση περιστατικών καταστολής που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Την πειθαρχική διερεύνηση περιστατικών καταστολής που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής


Την πειθαρχική διερεύνηση περιστατικών καταστολής που εκδηλώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης κατά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

 

Αφορμή στάθηκαν βίντεο που αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο και απεικονίζουν τη βίαιη σύλληψη ατόμου στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος και τη συμπεριφορά συγκεκριμένου αστυνομικού στην περιοχή της λεωφ. Συγγρoυ.


Αναλυτικά:

Το περιστατικό συνέβη της βάναυσης σύλληψης στην Πλ. Συντάγματος ενάντια στη νέα συμφωνία της κυβέρνησης με τους πιστωτές:Το παραπάνω έρχεται να προστεθεί στην «επίδειξη αντρισμού» αστυνομικού της ομάδας ΔΕΛΤΑ στο Σύνταγμα επίσης:


#left.gr
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.