.

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δοσοληψίες της ΝΔ με τον Τ.Μαυρίκο ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις δοσοληψίες της ΝΔ με τον Τ.Μαυρίκο
Τα νέα στοιχεία που φέρνει στη δημοσιότητα το δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος" αναφορικά με τις οικονομικές δοσοληψίες της Νέας Δημοκρατίας με τον κατηγορούμενο για εκβιασμούς, Τ. Μαυρίκο, αφήνουν πολλαπλά εκτεθειμένο το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη. Με τις δε απαντήσεις που δίνουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικονομικοί διευθυντές της ΝΔ αποφεύγουν επιμελώς να απαντήσουν για το πάρε-δώσε του κόμματος τους με τον Τ. Μαυρίκο.
Η Νέα Δημοκρατία και ο Κ.Μητσοτάκης είναι έκθετοι απέναντι στον ελληνικό λαό για τις σχέσεις με τα βρώμικα κυκλώματα εκβιαστών. Με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων αγόραζαν τις υπηρεσίες του κ.Μαυρίκου και της συμμορίας του δείχνοντας το χειρότερο πρόσωπο μιας διεφθαρμένης εξουσίας. 
Ο αγώνας για την πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, τις οποίες έχει πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, θα φτάσει μέχρι το τέλος.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.