.

Ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Εκπρόσωποι Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Εκπρόσωποι Τύπου της Ελληνικής ΑστυνομίαςΟ Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, παρουσίασε σήμερα το πρωί (19-04-2016), στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, τους δυο νέους Εκπροσώπους Τύπου του Σώματος, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Θεόδωρο Χρονόπουλο και την Αστυνόμο Β’, Ιωάννα Ροτζιώκου.
Η παρουσίαση έγινε στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης», με αφορμή την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων τους. 

Ο κ. Αρχηγός κατά την παρουσίαση των νέων Εκπροσώπων Τύπου, επεσήμανε μεταξύ άλλων: 

«……Ήταν από τα πρώτα μελήματα της νέας Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας η επιλογή και ο ορισμός Εκπροσώπων Τύπου, ούτως ώστε να διευκολυνθείτε στην αποστολή σας. 

…… πρόκειται για δυο νέους ανθρώπους, έμπειρους στην Αστυνομία, με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τους καταστήσουν ικανούς για να έχετε μια πολύ καλή συνεργασία…. 

… .πιστεύω, αισιοδοξώ και ελπίζω ότι η συνεργασία τους μαζί σας, σε ένα πλαίσιο έγκυρης, έγκαιρης, αλλά κυρίαρχα ισότιμης ενημέρωσης θα είναι καθοριστική, σεβόμενοι εκατέρωθεν την οριοθέτηση και τη διακριτικότητα των ρόλων......».
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.