.

Βυθίστηκε το τουρκικό πλοίο Πίρι Ρέϊς ανοιχτά της Μεθώνης - 2 νεκροί ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Βυθίστηκε το τουρκικό πλοίο Πίρι Ρέϊς ανοιχτά της Μεθώνης - 2 νεκροί

Οι σοροί δύο ναυτικών, περισυνελέγησαν πριν απο λίγο απο τη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σαπιέντζα νοτιοδυτικά της Μεσσηνίας, όπου το πρωί βυθίστηκε το φορτηγό piri Reis, μετά απο σύγκρουση με το φορτηγό πλοίο CONSOUTH, με αποτέλεσμα να αγνοούνται οκτώ ναυτικοί.

Τις σορούς των δύο ναυτικών, περισυνέλεξε το πλήρωμα του φορτηγού πλοίου CONSOUTH.


Τουλάχιστον 8 ναυτικοί συνεχίζουν να αγνούνται, μετά τη βύθιση του φορτηγού πλοίου, νοτιοδυτικά της νήσου Σαπιέντζα στις νοτιοδυτικές ακτές της Μεσσηνίας, απέναντι από τη Μεθώνη.


Το φορτηγό πλοίο ''Consouth'' με σημαία Αντίγουα-Μπαρμπούντα, με 16 επιβαίνοντες και κενό φορτίου συγκρούσθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες με το Τουρκικο φορτηγό πλοίο Piri Reis, με σημαία Cook Islands και 17 άτομα πλήρωμα.


Από τη σύγκρουση, που έγινε λίγο πριν τις 06.00, βυθίστηκε το φορτηγό πλοίο Piri Reis, με αποτέλεσμα και να αγνούνται 10 άτομα, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν έγκαιρα το πλοίο.


Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες απο πλωτά σκάφη του λιμενικού, τέσσερα παραπλέοντα πλοία, ένα αεροσκάφος c-130 και ελικόπτερο Sikorsky. Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.