.

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για την εξαφάνιση και προστασία του υιού Μπαλτάκου. ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ για την εξαφάνιση και προστασία του υιού Μπαλτάκου.Ανακοίνωση του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ
Οι υπουργοί Δημόσιας Τάξης, Ναυτιλίας και Αιγαίου και οι ηγεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, είναι υπεύθυνοι και υπόλογοι για την εξαφάνιση και προστασία του υιού Μπαλτάκου.

Η διακριτική μεταχείριση στον συγκεκριμένο Αξιωματικό Λ.Σ.-Ε.Α., μετά την εμπλοκή του στην ενδοοικογενειακή διένεξη Νέας Δημοκρατίας-Χρυσής Αυγής στη βουλή, αποτελεί πρόκληση για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, τους πολίτες της χώρας και ισοπεδώνει όσους θεσμούς έχουν απομείνει.
Άλλους τους πετάνε στο δρόμο, τους δέρνουν, τους ψεκάζουν και τους φυλακίζουν, όταν ζητάνε ψωμί και δουλειά και τα δικά τους παιδιά, τα κρύβουν και τα προστατεύουν, για να μην υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους. Είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φύγουν.
Γραφείο Τύπου 03-04-2014 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.