.

Κέντρα ευρείας διακίνησης και χρήσης αναβολικών οι αστυνομικές σχολές ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Κέντρα ευρείας διακίνησης και χρήσης αναβολικών οι αστυνομικές σχολές


Σοκ προκαλεί η καταγγελία στο bloko.gr αστυνομικών, ότι στις σχολές, αστυφυλάκων αλλά και αξιωματικών, γίνεται εδώ και χρόνια ευρεία διακίνηση και χρήση αναβολικών.

Την ώρα που η ηγεσία αναζητά νομική φόρμουλα για την ποινικοποίηση των αναβολικών, ειδικά μετά το διπλό φονικό της Μάνης και τη διαπίστωση - αλλά μη καταγεγραμμένη στις δικογραφίες της Αντιτρομκρατκής- ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των ερευνών στα σπίτια των
χρυσαυγιτών που συνελήφθησαν υπήρχαν στεροειδείς ουσίες για ντοπάρισμα ανθρώπων και ... αλόγων, το σοκ "μεγεθύνεται" και ογκούται ευθέως ανάλογα, από το γεγνός ότι τα αυριανά στελέχη του Σώματος ξεπηδούν μέσα από μήτρες ... γενετικά τροποποιημένες.
Μάλιστα, ασφαλείς πηγές σημειώνουν ότι υπάρχει σύγκλιση στις πηγές προμήθειας των αναβολικών των αστυνομκών και των μποντιμπιλντεράδων χρυσαυγιτών. Αυτό διαπιστώνεται και από κάποιες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οι σχετικές καταγγελίες έχουν τεθεί υπόψιν της ηγεσίας και όπως σημειώνεται βρίσκεται σε εξέλιξη σχετική έρευνα και μάλιστα επικεντρωμένη σε συγκεκριμένα πρόσωπα που διατηρούν κάποια είδους σχέση με τις αστυνομκές σχολές και διακινούν τα αναβολικά από τα πορτ παγκάζ των αυτοκινήτων τους.

Δαβάστε για τις παρενέργειες των αναβολικών από το ifet.gr
Στους άνδρες: Ακμή, αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση. Χρήση για μεγάλο διάστημα μπορεί να προκαλέσει στειρότητα και ανικανότητα, αναστολή της σπερματογένεσης, συρρίκνωση και σκλήρυνση των όρχεων, νεφρική βλάβη, γυναικομαστία, αλωπεκία, υπερτροφία προστάτη, μειωμένη παραγωγή ενδογενούς τεστοστερόνης και γοναδοτροπινών.
Στις γυναίκες:  Ακμή, ανάπτυξη ανδρικών χαρακτηριστικών, μεταξύ αυτών τριχοφυΐα στο πρόσωπο και στο σώμα, βάθυνση του τόνου της φωνής, διαταραχές εμμήνου ρύσεως (περιόδου), αυξημένη επιθετικότητα και σεξουαλική διάθεση, υπερτροφία κλειτορίδας, συρρίκνωση του στήθους, αλωπεκία ανδρικού τύπου, πολύ αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, μειωμένα επίπεδα ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης.
Στους εφήβους:  Σοβαρή ακμή στο πρόσωπο και στο σώμα, ανδρογενής σωματοκατασκευή στις κοπέλες, αναστολή της σωματικής ανάπτυξης εξαιτίας της πρώιμης σύγκλισης των επιφύσεων των οστών*.
* Οι παρενέργειες αυτές μπορεί να είναι μόνιμες.
Καρδιαγγειακές βλάβες:  Σχηματισμός θρόμβων, αυξημένη πίεση αίματος, υπέρταση, ταχυκαρδία, καρδιακή προσβολή, υπερινσουλιναιμία.
Ενδοκρινικές βιοχημικές διαταραχές: Μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη, αλλαγές στο λιποπρωτεϊνικό προφίλ (αλλαγές στο ισοζύγιο HDL / LDL), αυξημένα επίπεδα τριγλυκεριδίων.
Ηπατικές βλάβες: Ηπατίτιδα, καρκίνος, ίκτερος, ηπατοκυτταρικό αδένωμα.
Άλλες βλάβες: Νανισμός (πολύ μικρό ύψος).
Ψυχολογικές παρενέργειες:  Κατάθλιψη, ερεθιστικότητα, αδυναμία συγκέντρωσης, επιθετικότητα, βιαιότητα, παράνοια, υπερδιέγερση.

#bloko.gr, left.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.