.

Α.Ε.Π.Πυροσβεστών: ''Επιτέλους η Τρόικα έδωσε πράσινο φως για την Πρόσληψη των 500 Πυροσβεστών.'' ~ enstoloi.gr, Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας ΣΥΡΙΖΑ Αστυνομία Λιμενικό , Πυροσβεστική
                                                                                                             

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Α.Ε.Π.Πυροσβεστών: ''Επιτέλους η Τρόικα έδωσε πράσινο φως για την Πρόσληψη των 500 Πυροσβεστών.''




ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ (ΑΕΠ) ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
Σύμφωνα  με έγκυρες  πληροφορίες και μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης(ΦΕΚ 1848 τεύχος β/07-07-2014) δρομολογείται επιτέλους  η πρόσκληση των υπολοίπων 500 επιτυχόντων από τους πίνακες κατάταξης των 725 δοκίμων πυροσβεστών. Οι 225 αποφοίτησαν από τη σχολή τον Ιούνιο.

Η πρόσκληση και παρουσίαση των 500 νέων συναδέλφων στις σχολές του Π.Σ. αναμένεται την 1η  Αυγούστου δίνοντας τέλος στην αγωνία τους, καλύπτοντας εν’ μέρει κενά του Σώματος και ικανοποιώντας μερικώς το πάγιο αίτημα για πρόσληψη ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού στο Π.Σ.

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία Πυροσβεστών συνέβαλε και αυτή από την πλευρά της στην ανάδειξη του θέματος σχετικά με την κωλυσιεργία που υπήρξε στο συγκεκριμένο διαγωνισμό  και θα συνεχίσει να αγωνίζεται χωρίς  φανφάρες και σκοπιμότητες στην κατεύθυνση της αναγκαίας περαιτέρω ενίσχυσης του Π.Σ. με ΜΟΝΙΜΟ προσωπικό, καθώς αποδεικνύεται απαραίτητη η εξάλειψη της αναποτελεσματικής τριχοτόμησης του Σώματος.
Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ένα υγιές και ισχυρό Π.Σ. και στην ασφάλεια και προστασία της ζωής και περιουσίας του πολίτη δε χωράνε μνημονιακές εκπτώσεις και επικοινωνιακά παιχνίδια.



 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.Π.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.